Rijbewijs B

Nieuwste systemen.

Helaas geven wij geen theorie lessen meer.
wel kan via onze site les materiaal worden besteld bij Veka Best
Veka Best is het bedrijf waar ook de theorie examens vandaan komen van het CBR
Natuurlijk kunt u zelf het theorie examen aanvragen bij mijn CBR.nl
Tarieven € 37,

Belangrijk!

Bij aanvang van een opleiding moet de kandidaat 16,5 jaar zijn.

De intest.

Het examen mag pas worden afgenomen als de kandidaat 17 jaar is.
Ook moet de kandidaat in het bezit zijn van het theorie certificaat.
De kandidaat mag al beginnen met lessen ook als de kandidaat niet in bezit is van de theorie .
het is wel wenselijk die certificaat spoedig te halen.

Reguliere opleiding.

Onze opleiding bestaat uit praktijklessen van 1 ½ die wekelijks kunnen worden ingepland. Het aantal lessen kunt u, in samenspraak met uw instructeur, zelf bepalen. Het is altijd mogelijk om meerdere lessen per week te nemen. Aan de hand van uw vorderingen bepaalt u samen met de instructeur wanneer er een examenaanvraag of tussen tijdse toets bij het CBR ingediend wordt.

Versnelde opleiding.

De versnelde opleiding in 8 weken is onze meest succesvolle rijopleiding. U bent verplicht om voor aanvang van deze rijopleiding een test af te leggen. Tijdens deze intest beoordelen onze instructeurs uw geschiktheid, de leercurve en uw vaardigheden. Na aanleiding van de intest, krijgt u een advies op maat en wordt de versnelde opleiding helemaal op u toegesneden. Het basispakket van de versnelde opleiding omvat 40 uur rijles, een tussentijdse toets en het examen. De rijlessen worden in overleg met u, de rijschool en de instructeur ingedeeld. Als u ongeveer twee derde van uw rijopleiding er op heeft zitten, wordt u de tussentijdse toets afgenomen. De tussentijdse toets dient als meetpunt om te kijken of u op schema zit en vergroot uw slagingskans aanzienlijk. Na de rijopleiding volgt het CBR examen.

De tussentijdse toets. (T.T.T.)

Een tussentijdse toets is een soort tussen examen. Je ervaart alvast wat een examen inhoudt en je hoeft de bijzondere verrichtingen waarvoor je slaagt niet op het examen over te doen. Bewezen is dat het doen van een T.T.T. de slagingskansen doet stijgen. Wij adviseren u dan ook om deze tussentijdse toets in uw pakket te nemen.

Rijopleiding in stappen. (RIS)

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Wij werken volgens het RIS-systeem waar je je met een opleidingsboek voorbereidt op het examen. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Resultaat.

Gedurende de hele opleiding worden uw resultaten door de instructeur in kaart gebracht, zodat zij kunnen zien welk instructieonderdeel u wel beheerst of niet beheerst, zo kunnen zij aan bepaalde onderdelen wat extra aandacht besteden om zo het beoogde doel te bereiken. Dat doel is het verkeersveilig maken van u als leerling om uiteindelijk na een examentraining door middel van het CBR rijexamen het rijbewijs te halen.

Automaat.

Naast onze lessen in handgeschakelde lesauto’s beschikt verkeerschool van Nimwegen ook over een lesauto met een automatische versnellingsbak. Wilt u les in deze specifieke auto, dan behoort dat tot de mogelijkheden!

Automaat - Verkeersschool van Nimwegen

Verkeersborden oefenen.

Wil je online kijken of je kennis van verkeersborden nog goed is? Op Verkeersborden-oefenen.nl kan je makkelijk en snel aan de hand van duidelijke oefeningen je verkeersborden kennis leren en oefenen. Ga dus snel naar de oefeningen en kijk of je kennis nog goed is, of oefen dit voor je theorie-examen.

www.verkeersborden-oefenen.nl

Verkeersborden - Verkeersschool van Nimwegen