Rijbewijs B

Nieuwste systemen.

Bij Verkeersschool van Nimwegen krijgt u theorieles volgens de nieuwste leermethoden. Wij gebruiken daarvoor het allernieuwste systeem met DVD’s. Dit systeem wordt ook bij het CBR examen gebruikt.

Theorie online.

Bij Verkeersschool van Nimwegen wordt de theorieles via een online systeem gegeven. Je krijgt dan een volledige opleiding via internet je hebt een eigen inlog code. Deze inlogcode kan je uiteraard bij ons kopen om zo goed je theorie-examen te oefenen. Deze methode werkt beter dan de oude manier waarbij er met boeken en lesformulieren werd gewerkt.

Inloggen.

Als je een inlogcode bij ons hebt aangeschaft dan kan je via deze link inloggen in het theoriesysteem. Hier kan je direct aan de slag met oefenen of een examentraining doen.

Demonstratie video.

Als u vragen heeft over het online theorie systeem, dan is het wellicht handig om deze demonstratie video te bekijken.

Belangrijk!

Bij aanvang van een opleiding moet de kandidaat 18 jaar zijn.

De intest.

Hierbij wordt bekeken hoe, afhankelijk van uw kunnen, de rijopleiding het beste kan worden ingevuld. Deze intest neemt 1 1/2 uur in beslag en is verplicht bij de versnelde en spoedopleidingen.

Reguliere opleiding.

Deze opleiding bestaat uit praktijklessen van 1 ½ of 2 uur, die wekelijks kunnen worden ingepland. Het aantal lessen kunt u, in samenspraak met uw instructeur, zelf bepalen. Het is altijd mogelijk om meerdere lessen per week te nemen. Aan de hand van uw vorderingen bepaalt u samen met de instructeur wanneer er een examenaanvraag bij het CBR ingediend wordt.

Versnelde opleiding.

De versnelde opleiding in 8 weken is onze meest succesvolle rijopleiding. U bent verplicht om voor aanvang van deze rijopleiding een test af te leggen. Tijdens deze intest beoordelen onze instructeurs uw geschiktheid, de leercurve en uw vaardigheden. Na aanleiding van de intest, krijgt u een advies op maat en wordt de versnelde opleiding helemaal op u toegesneden. Het basispakket van de versnelde opleiding omvat 40 uur rijles, een tussentijdse toets en het examen. De rijlessen worden in overleg met u, de rijschool en de instructeur ingedeeld. Als u ongeveer twee derde van uw rijopleiding er op heeft zitten, wordt u de tussentijdse toets afgenomen. De tussentijdse toets dient als meetpunt om te kijken of u op schema zit en vergroot uw slagingskans aanzienlijk. Na de rijopleiding volgt het CBR examen.

De tussentijdse toets. (T.T.T.)

Een tussentijdse toets is een soort tussen examen. Je ervaart alvast wat een examen inhoudt en je hoeft de bijzondere verrichtingen waarvoor je slaagt niet op het examen over te doen. Bewezen is dat het doen van een T.T.T. de slagingskansen doet stijgen. Wij adviseren u dan ook om deze tussentijdse toets in uw pakket te nemen.

Rijopleiding in stappen. (RIS)

De Rijopleiding in Stappen is een opleidingsmethodiek waarbij u stap-voor-stap leert rijden. Hiermee bent u beter voorbereid op deelname aan het verkeer. Wij werken volgens het RIS-systeem waar je je met een opleidingsboek voorbereidt op het examen. Meer informatie hierover kunt u hier lezen.

Resultaat.

Gedurende de hele opleiding worden uw resultaten door de instructeur in kaart gebracht, zodat zij kunnen zien welk instructieonderdeel u wel beheerst of niet beheerst, zo kunnen zij aan bepaalde onderdelen wat extra aandacht besteden om zo het beoogde doel te bereiken. Dat doel is het verkeersveilig maken van u als leerling om uiteindelijk na een examentraining door middel van het CBR rijexamen het rijbewijs te halen.

Automaat.

Naast onze lessen in handgeschakelde lesauto’s beschikt verkeerschool van Nimwegen ook over een lesauto met een automatische versnellingsbak. Wilt u les in deze specifieke auto, dan behoort dat tot de mogelijkheden!

Automaat - Verkeersschool van Nimwegen

Verkeersborden oefenen.

Wil je online kijken of je kennis van verkeersborden nog goed is? Op Verkeersborden-oefenen.nl kan je makkelijk en snel aan de hand van duidelijke oefeningen je verkeersborden kennis leren en oefenen. Ga dus snel naar de oefeningen en kijk of je kennis nog goed is, of oefen dit voor je theorie-examen.

www.verkeersborden-oefenen.nl

Verkeersborden - Verkeersschool van Nimwegen